TV Serie : Commandos

Gisteren heb ik same met Danielle een aflevering gezien van de serie Commandos. Deze serie wordt in Nederland uitgezonden door NPO. In deze serie worden de hoofdrollen gespeeld door Werner Kolf als John de Koning, Kay Greidanus als Simon Goedegebure, Egbert Jan Weeber als Mark Passchaert, Chiem Vreeken als Kenneth Sinkgraven, Bilal Wahib als Aza Ouazani, Teun Kuilboer als Berend Vink en Charlotte Timmers als Isabella de Sutter.

Oud-commando John de Koning (Werner Kolf), die getraumatiseerd is door een mislukte missie in Nigeria, wordt geconfronteerd met een moordenaar die zijn voormalige strijdmakkers probeert te elimineren. Hij gaat het gevecht aan, maar belandt in een oorlog waarin hij zijn maten, zijn gezin en zichzelf dreigt te verliezen.

TV Serie : Commandos

TV Serie : Commandos

Op zich wel een aardige serie, maar er worden wel heel veel flash backs gebruikt om de mislukte missie in Nigeria in beeld te brengen en soms stoort dat een beetje. Verder is het verhaal gewoon goed bedacht en wordt het fraai uitgewerkt met behulp van goede acteurs en actrices en heel erg goed gekozen locaties. Ook heel gaaf is al het oorlogsmaterieel dat gebruikt wordt.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...