TV Serie : The Victim

Gisteren hebben Danielle en ik alle vier de afleveringen gezien van de serie The Victim. Deze serie wordt in Nederland uitgezonden door NPO. In deze serie worden de hoofdrollen gespeeld door Kelly Macdonald als Anna Dean, Jamie Sives als Lenny Dean, Karla Crome als Rebecca Myers, Isis Hainsworth als Louise Graham, James Harkness als Craig Myers, John Hannah als Steven Grover en Cal MacAninch als Christian Graham.

Het is vijftien jaar na de moord op het negenjarige zoontje van Anna Dean ( Kelly Macdonald). De dader was slechts een paar jaar ouder. Als er online een bericht verschijnt waarin Craig Myers (James Harkness) ervan beschuldigd wordt de moordenaar te zijn, wordt hij kort daarna mishandeld. Het is echter de vraag of hij wel echt de kindermoordenaar in kwestie is.

TV Serie : The Victim

TV Serie : The Victim

Zo … Wat een serie is dit …

Wij hadden niet verwacht dat wij de serie in één keer zouden uitkijken, maar dat hebben wij toch gedaan. Het is heel erg goed bedacht, erg aangrijpend en wordt zeer goed uitgewerkt. Flashbacks zorgen er voor dat hele verhaal in het verleden nog eens goed uitgelegd wordt, maar ook dat de aanloop naar het heden goed uitgelegd wordt.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...