(TV) Serie : Een moord kost meer levens

Gisteren heb ik twee afleveringen gezien van de serie Een moord kost meer levens. Deze serie is in Nederland te bekijken bij Videoland. In deze serie worden de hoofdrollen gespeeld door Chris Peters als Paul Spruit, Monic Hendrickx als Gré, Jacob Derwig als Gerard Spruit, Melody Klaver als Brigit Frankot-Teunissen, Martijn Fischer als Henk Frankot, Justin Swagerman als Paul Spruit (Jong) en Joshua Albano als Jos.

Een Moord Kost Meer Levens’ is een waargebeurd verhaal, verteld door de ogen van Paul Spruit (Chris Peters) en geschreven door Peter R. de Vries. Hij publiceerde het boek oorspronkelijk in 1994 en doopte het tot ‘zijn beste boek’. De serie ‘Een Moord Kost Meer Levens’ geeft een bijzondere inkijk in de jaren 80 en neemt de kijker mee in de huid en het hoofd van (moordenaar) Paul Spruit. Hij leefde een schokkend en bewogen leven. De serie werpt een blik op de belevingswereld van Paul: is waar je wieg staat bepalend of heb je je lot in eigen hand?

(TV) Serie : Een moord kost meer levens

(TV) Serie : Een moord kost meer levens

Ik vind dit een goede serie. Series en films gebaseerd op waard gebeurde verhalen hebben toch altijd wel iets. Deze is echt wel goed neergezet. Een goed verhaal, maar dat kan ook haast niet anders als Peter R. de Vries het geschreven heeft, wordt goed verbeeld met heel veel itesm uit de jaren 70 en 80. Maar ook de gekozen muziek en de acteurs en actrices zijn erg goed bezig. Elke aflevering krijg je meer inkijk in de verschillende hoofdrolspelers.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...