Film : Perfect Days (2023)

Gisteren heb ik de film Perfect Days (2023) gezien. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Kôji Yakusho als Hirayama, Tokio Emoto als Takashi, Arisa Nakano als Niko, Aoi Yamada als Aya, Yumi Asô als Keiko, Sayuri Ishikawa als Mama, Tomokazu Miura als Tomoyama en Min Tanaka als Homeless.

Hirayama (Kôji Yakusho) is volkomen tevreden met zijn eenvoudige leven als schoonmaker van openbare toiletten in Tokio. Naast zijn zeer gestructureerde dagelijkse routine geniet hij van zijn passie voor muziek, boeken en bomen die hij fotografeert. Enkele onverwachte ontmoetingen onthullen geleidelijk meer over zijn verleden.
FilmTotaal.nl

Film : Perfect Days (2023)

Film : Perfect Days (2023)

Ik vond dit een hele goede film. Het tempo van de film was niet te snel en niet te langzaam om in slaap te vallen, maar ik kreeg wel goed het gevoel dat de hoofdrolspeler had … Gewoon tevreden zijn met wie en wat je bent en gewoon je leven leiden, ook al is het vrijwel elke dag hetzelfde. Een goed verhaal, heel goed uitgebeeld middels goed gekozen locaties, hele goede acteurs en actries, goede muziek en mooie wisselingen van scene’s (dagen).

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...