TV Serie : Father Brown

Gisteren heb ik een aflevering gezien van de serie Father Brown. Deze serie wordt in Nederland uitgezonden door BBC First. In deze serie worden de hoofdrollen gespeeld door Mark Williams als Father Brown, Sorcha Cusack als Mrs McCarthy, Nancy Carroll als Lady Felicia, Alex Price als Sid Carter, Tom Chambers als Inspector Sullivan en John Burton als Sgt Goodfellow.

Father Brown is een fictief karakter uit de detectiveverhalen van de Engelse auteur Gilbert Keith Chersterton. In de serie wordt Father Brown vertolkt door Mark Williams. De afleveringen zijn gebaseerd op de originele Father Brown verhalen, maar de plaats van handeling is verplaatst naar de Cotswolds<>/a> in de vroege jaren vijftig.

Father Brown

Father Brown

Ik vind dit een hele goede serie. De verhalen van de afleveringen zitten erg goed in elkaar. De locaties en de muziek zijn zeer goed gekozen. De acteurs zijn zeer goed.

Als ik Mark Williams zie als Father Brown, moet ik onwillekeurig denken aan Jo De Meyere in Dagboek van een herdershond, maar dat komt zeer waarschijlijk door het feit dat in beide series van ongeveer dezelfde kleding voor de pastoor en kapelaan gebruik gemaakt werd.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...