(TV) Serie : Gilmore Girls – A Year in the Life

Gisteren heb ik samen met Danielle de tweede aflevering gezien van de serie Gilmore Girls – A Year in the Life. Deze serie is in Nederland te bekijken bij Netflix. In deze serie worden de hoofdrollen gespeeld door Lauren Graham als Lorelai Gilmore, Alexis Bledel als Rory Gilmore, Scott Patterson als Luke Danes, Kelly Bishop als Emily Gilmore, Keiko Agena als Lane Van Gerbig, Rose Abdoo als Berta en Matt Czuchry als Logan Huntzberger.

Dit vervolg speelt bijna tien jaar na de finale van de oorspronkelijke serie en volgt Lorelai (Lauren Graham), Rory (Alexis Bledel) en Emily Gilmore (Kelly Bishop) door vier seizoenen van grote veranderingen.

(TV) Serie : Gilmore Girls - A Year in the Life

(TV) Serie : Gilmore Girls – A Year in the Life

In tegenstelling tot de originele serie, zit in Gilmore Girls – A Year in the Life bijna geen vaart en gaat het echt nergens over. Erg jammer, want met vier afleveringen van anderhalf uur hadden ze veel meer kunnen doen. Het enige pluspunt is dat je ziet hoe het met alle hoofdrolspelers gaat, tien jaar na de originele serie en dat ze ook echt moeite gedaan hebben om heel veel hoofdrolspelers terug te krijgen.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...