Film : Broker (2022)

Gisteren heb ik de film Broker (2022) gezien. Deze film werd vertoond door Filmhuis Cameo Zoetermeer in de kleine zaal van het Stadstheater te Zoetermeer. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Song Kang-ho als Ha Sang-hyun, Gang Dong-won als Dong-soo, Bae Doona als Su-jin, Ji-eun Lee als Moon So-young, Lee Joo-young als Detective Lee, Seung-soo Im als Hae-jin, Ji-yong Park als Woo-sung, Kim Sun-young als Orphanage Director’s Wife, Lee Moo-saeng als Sun-ho, Dong-hwi Lee als Mr. Song, Sae-byeok Kim als Mr. Song’s Wife, Hyeon-jin Baek als Detective Choi, Hee-Jun Oh, Jong-Ho als Young-gil en Sung Yu-bin als Young-min.

Ha Sang-hyun (Song Kang-ho) en Dong-soo (Gang Dong-won) verdienen goed geld aan het stelen van ter vondeling gelegde baby’s, om ze vervolgens aan te bieden op de adoptiemarkt. Wanneer moeder Moon So-young (Ji-eun Lee) terugkomt op de beslissing om haar baby af te staan, ontdekt ze de twee mannen en hun illegale praktijk. Overspoeld door gevoelens van zowel moederliefde als wanhoop, besluit ze mee te helpen bij de zoektocht naar geschikte ouders voor haar kind. Ondertussen zitten de rechercheurs Su-jin (Bae Doona) en Lee (Lee Joo-young) ze op de hielen….
FilmTotaal.nl

Film : Broker (2022)

Film : Broker (2022)

Ik vond dit een hele indrukwekkende film. Het verhaal is erg hard, maar de waarheid waar de film op gebaseerd is, is hard. Het verhaal wordt zeer goed neergezet door de verschillende acteurs en actrices en ook de gebruikte muziek zorgt er voor dat het verhaal nog harder binnen komt. Verder zijn ook de gekozen locaties in orde.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...