(TV) Serie : Mr. Robot

Gisteren heb ik een aflevering gezien van de serie Mr. Robot. Deze serie is in Nederland te bekijken bij Videoland. In deze serie worden de hoofdrollen gespeeld door Rami Malek als Elliot Alderson, Christian Slater als Mr. Robot, Carly Chaikin als Darlene, Martin Wallström als Tyrell Wellick, Portia Doubleday als Angela Moss, Micheal Cristofer als Phillip Price en Grace Gummer als Dominique DiPierro.

Overdag werkt de sociaal schuwe Elliot (Rami Malek) als cyberbeveiliger, ’s avonds is hij hacker. Zijn leven verandert als hij Mr. Robot (Christian Slater) ontmoet, de mysterieuze leider van een hackergroep die een wereldwijde revolutie wil ontketenen.

(TV) Serie : Mr. Robot

Ik vind dit een goede serie en om meerdere redenen. Het verhaal is heel erg goed bedacht en wordt zeer goed uitgewerkt middels goed gecaste acteurs en actrices. Goed gekozen locaties, goede muziek en acteurs en actrices die zeer goed zijn, maken deze serie tot een goed geheel. Ook het onderwerp cyber security en hacken spreekt mij enorm aan. Het feit dat de serie één lang doorlopend verhaal is, vind ik dan ook niet erg. Vooral ook omdat je erg snel in de serie zit en dan aflevering na aflevering wilt kijken.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...