(TV) Serie : Star Trek

Afgelopen Zaterdag heb ik een aflevering gezien van de serie Star Trek. Deze serie is in Nederland te streamen bij Netflix. In deze serie worden de hoofdrollen gespeeld door Leonard Nimoy als Mr. Spock, William Shatner als Capt. Kirk, DeForest Kelley als Dr. McCoy, Nichelle Nichols als Uhura, James Doohan als Scott, George Takei als Sulu en Walter Koenig als Chekov.

Het is het verhaal van het ruimteschip USS Enterprise NCC-1701 (kortweg: Enterprise), dat driehonderd jaar in de toekomst, vanaf het jaar 2265, op een vijfjarige missie is om het heelal te verkennen.

(TV) Serie : Star Trek

(TV) Serie : Star Trek

Oh, wat is Netflix toch heerlijk. Lekker een serie bingen die ouder is dan ik ben en die qua uitvoering toentertijd top of the bill was, maar nu eigenlijk niet meer veel voorstelt, maar toch nog steeds de standaarden gezet heeft voor Science Fiction. De verhalen zijn goed bedacht en worden aardig uitgewerkt middels goede acteurs, aardige muziek en zo af en toe vreselijke ouderwetse decors in studio’s, maar dat laatste is eigenlijk ook wel het leukste van deze serie.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...