Film : San Andreas (2015)

Ik heb gisteren de film San Andreas (2015) gezien. In deze film werden de hoofdrollen gespeeld door Dwayne Johnson als Raymond Gaines, Carlo Gugino als Emma Gaines, Alexandra Daddario als Blake Gaines, Ioan Gruffudd als Daniel Riddick, Archie Panjabi als Serena Johnson, Paul Giamatti als Dr. Lawrence Hayes, Hugo Johnstone-Burt als Ben Taylor, Art Parkinson als Ollie Taylor, Will Yun Lee als Dr. Kim Park, Kylie Minoque als Susan Riddick, Colton Haynes als Joby O’Leary, Todd Williams als Marcus, Matt Gerald als Harrison, Alec Utgoff als Alexi en Marissa Neitling als Phoebe.

Het verhaal van ‘San Andreas’ speelt zich af in Californië waar een enorme aardbeving plaatsvindt en richt zich op de enorme schade die het achterlaat. De hoofdpersoon, Raymond Gaines (Dwayne Johnson) reist van Los Angeles naar San Francisco met diverse vervoersmiddelen. Hij maakt de reis om zijn ex-vrouw (Carlo Gugino) en dochter (Alexandra Daddario) te redden uit de puinhopen.
FilmTotaal.nl

Film : San Andreas (2015)

Film : San Andreas (2015)

Ik vind dit een hele goede film. De special effects zijn soms iets minder, maar over het algemeen gesproken zijn ze wel zeer goed. Het verhaal is goed, wordt goed uitgebeeld met goede locacties, goede acteurs en actrices. De algehele verwoesting wordt goed in beeld gebracht.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...