(TV) Serie : Stranger Things

Gisteren heb ik samen met Danielle de eerste twee afleveringen gezien van de serie Stranger Things. Deze serie is in Nederland te bekijken bij Netflix. In deze serie worden de hoofdrollen gespeeld door Caleb McLaughlin als Lucas Sinclair, Charlie Heaton als Jonathan Byers, Winona Ryder als Joyce Byers, David Harbour als Jim Hopper, Finn Wolfhard als Mike Wheeler, Millie Bobby Brown als Eleven, Gaten Matarazzo als Dustin Henderson, Natalia Dyer als Nancy Wheeler en Joe Keery als Steve Harrington.

Nadat een jongetje is verdwenen, komen in een stadje mysterieuze zaken aan het licht, zoals geheime experimenten, bovennatuurlijke krachten en een vreemd meisje.

(TV) Serie : Stranger Things

(TV) Serie : Stranger Things

Ik vind dit een hele goede serie met heel veel geheimzinnigheid. Het verhaal is heel erg goed bedacht, maar wordt echt super goed uitgewerkt. Hele goede acteurs en actrices, goede muziek en heel goed gekozen locaties zorgen er voor dat je niet alleen heel snel in het verhaal zit, maar ook dat je eigenlijk wil blijven kijken om te zien hoe het verder gaat.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...