TV Serie : The Bay

Gisteren heb ik samen Danielle twee afleveringen gezien van de serie . Deze serie wordt in Nederland uitgezonden door NPO. In deze serie worden de hoofdrollen gespeeld door Morven Christie als D.S. Lisa Armstrong, Jonas Armstrong als Sean Meredith, Lindsey Coulson als Penny Armstrong, Imogen King als Abbie Armstrong, Tracie Bennett als Margaret Foley, Chanel Cresswell als Jess Meredith en Louis Greatorex als Sam.

In de Engelse kustplaats Morecambe Bay is brigadier D.S. Lisa Armstrong (Morven Christie) werkzaam als verbindingsofficier. Daarmee is zij de link tussen families en het politie-onderzoek. Ze wordt ingeschakeld nadat er een tweeling spoorloos is verdwenen en komt vervolgens tot de ontdekking dat haar band met het getroffen gezin het onderzoek en haar carrière weleens in gevaar zou kunnen brengen.

TV Serie : The Bay

TV Serie : The Bay

Ik vind dit een hele goede serie. Het verhaal is erg goed bedacht en wordt zeer goed uitgewerkt met behulp van zeer goed gekozen locaties, goede muziek en fantastische acteurs en actrices. Ik vind dit soort series, waarbij een verhaal uitgesmeerd wordt over meerdere afleveringen, echt fantastisch.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...