TV Serie : Sunshine Kings

Gisteren heb ik samen Danielle alle vier de afleveringen gezien van de serie Sunshine Kings. Deze serie wordt in Nederland uitgezonden door NPO. In deze serie worden de hoofdrollen gespeeld door Anthony LaPaglia als Eddie, Melanie Lynskey als Zara Skelton, Wally Elnour als Jacob Garang, Ror Da Poet als Deng Deng, Autiak Aweteek als Santino Dut, Nick Perry als Dazzler, Ani Boal als Mari Garang, Jufia Ajobong als Grace Garang, Tiarnie Coupland als Elly Messina en Kim Gyngell als Rev. Neil ‘The Peacock’ Skelton.

Jacob Garang (Wally Elnour), een jonge Australische basketballer, probeert een basketbalbeurs bij een Amerikaanse universiteit te krijgen. Om dat met zijn matige team te bereiken haalt hij Eddie (Anthony LaPaglia), een oud-speler uit de Amerikaanse competitie, over om hun trainer te worden. Alles verandert als Jacob ineens betrokken raakt bij een politie-onderzoek naar de zware mishandeling van een tienermeisje.

TV Serie : Sunshine Kings

Film : Noces (2016)

Wij vonden dit een hele goede serie. Zeker in deze tijden waar er over Racisme en Discriminatie flinke discussies zijn, is dit ineens een heel hot topic. Het verhaal is erg goed en wordt zeer goed uitgewerkt. Pas bijna op het einde van de laatste aflevering kom je achter de ware toedracht van de zware mishandeling van het tienermeisje. Hele goede acteurs en actrices en perfecte locaties maken deze serie tot een must voor Detective liefhebers.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...