(TV) Serie : The Long Call

Gisteren heb ik samen met Danielle een aflevering gezien van de serie The Long Call. Deze serie wordt in Nederland uitgezonden door NPO. In deze serie worden de hoofdrollen gespeeld door Ben Aldridge als DI Matthew Venn, Declan Bennett als Jonathan Roberts, Siobhán Cullen als Caroline Reasley, Martin Shaw als Dennis Stephenson, Juliette Stevenson als Dorothy Venn, Pearl Mackie als DS Jen Rafferty en Aoife Hinds als Gaby Chadwell.

Inspecteur Matthew Venn (Ben Aldridge) keert na lange tijd met zijn man terug in Noord-Devon, na jaren eerder verstoten te zijn door zijn diepgelovige familie. Naast zijn persoonlijke beslommeringen heeft hij ook zijn handen vol aan het politiewerk in deze kustregio.

(TV) Serie : The Long Call

(TV) Serie : The Long Call

Ik vind dit een hele goede serie. Je zit meteen in het verhaal en het verhaal is ook nog eens heel goed verzonnen en wordt erg goed uitgewerkt middels goed gekozen locaties, goede muziek en uitstekende acteurs en actrices. Dit is een goed voorbeeld van de hoge kwaliteit van series uit Groot Brittannië.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...