TV Serie : The Tick

Gisteren heb ik de eeste twee afleveringen gezien van de serie The Tick. Deze serie is in Nederland te bekijken bij Prime Video. In deze serie worden de hoofdrollen gespeeld door Peter Serafinowicz als The Tick, Griffin Newman als Arthur Everest, Valorie Curry als Dot Everest, Brendan Hines als Superian, Yara Martinez als Mrs. Lint, Scott Speiser als Overkill en Jackie Earle Haley als The Terror.

In een wereld waar al tientallen jaren superhelden wonen, merkt de accountant zonder krachten Arthur Everest (Griffin Newman) dat de dood gewaande superschurk The Terror (Jackie Earle Haley) de stad beheerst. In zijn strijd dit complot te ontrafelen, werkt hij samen met de vreemde, blauwe, superheld The Tick (Peter Serafinowicz). Samen gaan ze een avontuur aan vol gestoorde aartsvijanden, bloedige wrekers, gestoorde wetenschap en bovennatuurlijke, bizarre gebeurtenissen.

TV Serie : The Tick

TV Serie : The Tick

Ik vind dit een hele goede serie. Het verhaal is leuk bedacht en wordt zeer goed uitgewerkt middels heel goed gekozen locaties en gave special effects en geluiden en muziek. Ook zijn de acteurs en actrices erg overtuigend. Ik denk dan ook dat ik de vier seizoenen zo ga weg kijken.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...