TV Serie : The Typist

Gisteren heb ik samen met Danielle twee afleveringen gezien van de serie The Typist. Deze serie wordt in Nederland uitgezonden door NPO. In deze serie worden de hoofdrollen gespeeld door Iris Berben als Freya Becker, Peter Kurth als Henry Silowski, Moritz Bleibtreu als Jo Jacobi, Katharina Schlothauer als Anne Liebig, Timur Isik als Yanik Akbay, Misel Maticevic als Murat Nadarevic en Johannes Krisch als Damir Mitkovic.

Freya Becker (Iris Berben) is notuliste bij de politie. Elf jaar geleden heeft een tragische gebeurtenis haar leven voorgoed veranderd. Ze moet voorkomen dat haar duistere geheim ontdekt wordt.

TV Serie : The Typist

TV Serie : The Typist

Ik vind dit een goede serie. Het verhaal is goed bedacht en wordt goed uitgewerk in totaal vijf afleveringen van een uur. De acteurs en actrices zijn goed, maar de locaties zijn super goed gekozen en een aantal locaties kwamen bij ons ook bekend voor omdat deze in Berlijn zijn.

Wij hadden nog wel het idee dat wij niet goed konden plaatsen in welke tijd de serie speelt, omdat er in de eerste aflevering totaal geen mobiele telefoons gebruikt werden en in de tweede aflevering pas halverwege een moderne mobiele telefoon gebruikt werd. Maar als dat het enige is, dan kan ik alleen maar zeggen dat deze serie goed is voor liefhebbers van de zogenaamde Detectives van NPO.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...