(TV) Serie : Zussen

Gisteren heb ik samen met Danielle twee afleveringen gezien van de serie Zussen. Deze serie wordt in Nederland uitgezonden door NPO. In deze serie worden de hoofdrollen gespeeld door Joy Delima als Rolinde Veenstra, Fockeline Ouwerkerk als Nienke van Dijk, Melody Klaver als Faya Aardeburg, Olga Zuiderhoek als Saar Veenstra-Vlemming, Huub Stapel als Johan Veenstra, Yari van der Linden als Jelle Sijtsma, Gustav Borreman als Dylan Bergman, Bram Suijker als Mark Hendriks en Juda Goslinga als Geert Hendriks.

Drie vrouwen, Rolinde Veenstra (Joy Delima), Nienke van Dijk (Fockeline Ouwerkerk) en Faya Aardeburg (Melody Klaver) komen bij de notaris, blijken halfzussen te zijn en moeten de erfenis (een boerderij) samen zien te verdelen. Ondertussen rijst de vraag hoe hun half-zussenschap zit én hoe hun vader is overleden.

(TV) Serie : Zussen

(TV) Serie : Zussen

Ik vind echt een hele goede Nederlandse Serie. Het verhaal is goed bedacht en wordt zeer goed uitgewerkt middels hele goede acteurs en actrices, goed gekozen locaties en goede muziek. Ook de vele, korte, terugblikken zijn erg goed bedacht en geven je als kijker op momenten meer inzicht in karakters en situaties.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...