Boek : Jojo Moyes – Suzanna’s wereld

De afgelopen vakantie heb ik het boek “Suzanna’s wereld” gelezen. Dit boek is geschreven door Jojo Moyes.

Suzanna gaat gebukt onder familieproblemen. Haar moeder, de ooit zo stralende socialite Athene Forster, had de wereld aan haar voeten liggen tot een schandaal haar reputatie te gronde richtte. Als haar dochter achtervolgt dat schandaal Suzanna nog steeds.

De enige plek waar Suzanna zich thuis voelt is het Peacock Emporium, het kleine curiosawinkeltje annex café, dat ze als bouwval kocht en heeft opgeknapt. De plek trekt al snel allerlei mensen aan voor een espresso en een praatje. Ook Alejandro, op de vlucht voor zijn herinneringen aan Argentinië, komt steeds vaker langs.

Als Suzanna door een tragische gebeurtenis haar verleden onder ogen moet zien, realiseert ze zich dat de sleutel tot haar geluk misschien wel dichterbij is dan ze denkt.

Boek : Jojo Moyes - Suzanna's Wereld

Boek : Jojo Moyes – Suzanna’s Wereld

Ik vond dit een heel goed boek. Goed en vlot geschreven en een goed verhaal achter de schermen, dat steeds duidelijker wordt naarmate je verder komt in het boek. Goed beschreven karakters en een goede verhaallijn maken dat je dit boek eigenlijk in één ruk uit wilt lezen.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...