Cabaret : Philippe Geubels – Bedankt voor Alles

Gisteravond ben ik met Oscar, Monica en Danielle naar de voorstelling Bedankt voor Alles geweest. Deze voorstelling werd gespeeld door Philippe Gebeuls in de grote zaal van het Stadstheater te Zoetermeer.

In december 2005 stond Philippe voor de eerste maal op de planken als comedian. Na zijn succesvolle tournees van ‘Droog’ en ‘Hoe moet het nu verder’, trok Philippe de grens over met zijn voorstelling ‘Made in Belgium’. Ook in Nederland werd zijn droge humor méér dan gesmaakt. De legendarische comedy tempel Carré Amsterdam verkocht hij 3x volledig uit!

Na 2 jaar televisiewerk in binnen- en buitenland is hij terug en wil hij zijn publiek bedanken met een nieuwe voorstelling: ‘Bedankt voor Alles’. Geen compilatie of ‘best of’ van de laatste 10 jaar, maar met volledig nieuw materiaal. Of misschien komt er toch nog een stukje materiaal vanonder het stof, retro is terug in, niet?

Cabaret : Philippe Geubels - Bedankt voor Alles

Cabaret : Philippe Geubels – Bedankt voor Alles

Wat is Philippe Gebeuls grappig zeg. Niet een paar keer gieren van het lachen, maar eigenlijk de hele voorstelling door !!! Zijn droge humor is erg grappig. Ook zijn interacties met het publiek zijn erg goed. Hij houdt bezoekers in hun waarde, maar neemt ze toch een beetje op de hak. Geweldig!

Meer van dit soort voorstellingen graag Mijnheer Geubels …

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...