Concert : Seven Drunken Nights – The Story of The Dubliners

Afgelopen Vrijdag ben ik met Danielle naar de voorstelling Seven Drunken Nights geweest. Deze voorstelling werd gespeeld in het Stadstheater te Zoetermeer. Deze voorstelling werd gespeeld door Ged Graham Narrator/Lead Vocals, Danny Muldoon Narrator/Vocals, Billy Barton Narrator/Vocals, Paddy Ryan Multi Instrumentalist en Conor Elliot Multi Instrumentalist.

De uiterst getalenteerde en virtuoze cast, zowel op muzikaal als vocaal gebied, brengt op authentieke wijze het verhaal en de muziek van ‘The Dubliners’. Een iconische groep met een indrukwekkende carrière die meer dan vijftig jaar beslaat.

De show staat garant voor een heerlijke avond meezingen met grote hits als ‘The Wild Rover’, ‘Dirty Old Town’, ‘Whiskey In The Jar’ en uiteraard ‘Seven Drunken Nights’. Diverse leden uit de cast zijn nauw gerelateerd aan de originele ‘The Dubliners’ of hebben met hen op het podium gestaan. De show is naast een eerbetoon aan ‘The Dubliners’ ook een mooi saluut aan de rijke, Ierse muzikale traditie en historie.

Seven Drunken Nights - The Story of The Dubliners

Seven Drunken Nights – The Story of The Dubliners

Ik vond dit een goede voorstelling. Het verhaal van The Dubliners werd verteld en voorzien van authentieke filmbeelden was dit al heel fraai. Daarnaast werden de vele bekende hits van The Dubliners erg goed ten hore gebracht door de cast. Allemaal zeer getalenteerde musici en zangers.

En dan aan het einde van de avond ook nog drie toegiften. Het was dus een hele fijne avond.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...