Cirque Stiletto 3 – Karin Bloemen en Wëreldbänd

Vorige week Dinsdag ben ik met Danielle en mijn moeder naar de voorstelling Cirque Stiletto 3 geweest. Deze voorstelling is geproduceerd door Stardust Theatre en werd door Karin Bloemen en de Wëreldbänd uitgevoerd in het Stadstheater te Zoetermeer.

In Cirque Stiletto 3 wordt Karin Bloemen tot haar grote vreugde omringd door de Wëreldbänd, zes muzikale fenomenen die gezamenlijk maar liefst meer dan vijftig instrumenten bespelen. Al in de voorgaande Cirque Stiletto oogstten zij een en al lof. Een komische, muzikale fratsengroep van wereldformaat. Superenergiek. Nog niet eerder vertoond. Spektakelproductie op hoog niveau, aldus de pers.

Opmerkelijke gast in dit circus spektakel is de Italiaanse drag queen Lady LaLa McCallan. Deze spraakmakende ster weet zowel een extravagante operadiva als een charismatische jongeman in één persoon te verenigen. Met haar spectaculaire act gooide Lady LaLa McCallan hoge ogen in Italia’s Got Talent en sindsdien trekt zij overal ter wereld volle zalen.

Natuurlijk staan er wederom internationaal bekroonde circusacts op het programma die garant staan voor spanning, schoonheid en sensatie! Hierbij is uiteraard ook een ludieke rol voor de “kunsten” van Karin en de Wëreldbänd weggelegd.

Cirque Stiletto 3 - Karin Bloemen en Wëreldbänd

Cirque Stiletto 3 – Karin Bloemen en Wëreldbänd

Ik vind dit weer een hele goede show van Karin Bloemen. Ze laat weer zien dat ze heel erg veelzijdig is en ontzettend goed kan zingen. Ik blijf mij ook elke keer weer verbazen over het grote aantal outfits dat Karin Bloemen tijdens een show draagt en de snelheid waarmee er van de ene naar de andere outfit gewisseld wordt.

Voor mij persoonlijk is de Wëreldbänd echt de ontdekking van deze voorstelling. Wat zijn de diverse leden van de band muzikaal en wat kunnen ze goed meedoen met een stukje theater en toneel. Het grote aantal instrumenten dat de heren kunnen bespelen is immens en heel erg veelzijdig. Super gewoon die gasten.

Naast Karin Bloemen maakte ook Lady LaLa McCallan haar opwachting. Wat kan deze diva zingen en wat een positieve uitstraling heeft deze dame (heer).

Verder waren er natuurlijk ook nog vier circus acts. Duo Unity is een tweetal uit Canada dat uitstekend met een hele grote hoepel overweg kan. Remedan and Biniam zijn twee acrobaten uit Afrika die, wat mij betreft, nog wat meer moeten oefenen, maar de act die zij nu uitvoeren is al heel spectaculair. Alan Sulc is een man die erg snel heel erg veel ballen in de lucht kan houden. Dit doet hij zelfs op een soort van trampoline.
Kvas is een tweetal mannen die met heel veel souplesse heel veel toeren uithalen die heel erg veel kracht en evenwicht vereisen.

Al met al was dit echt een voorstelling waarbij je de hele avond geboeid bleef.


Shows van Karin Bloemen die ik al gezien heb:

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...