Concert : FUSE speelt eigen favorieten

Gisteren ben ik met Danielle naar het concert FUSE speelt eigen favorieten geweest. Dit concert werd gespeeld door FUSE in de Kleine Zaal van het Concertgebouw te Amsterdam. FUSE is Julia Philippens (Viool), Emma van der Schalie (Viool), Adriaan Breunis (Altviool), Mascha van Nieuwkerk (Cello), Tobias Nijboer (Contrabas) en Daniel van Dalen (Percussie).

Laat u verrassen door FUSE. Klassiek, jazz, volksmuziek en véél improvisatie in een zinderende set die pas op de avond zelf wordt onthuld.

Wij vonden dit een heel erg goed concert.

Fuse

Fuse

FUSE begon voor de pauze met een paar hele sterke nummers, afgewisseld met hele kleine en gevoelige nummers. Net voor de pauze kwam er een onverwachte gast, Jalli Lamin Kyateh, op het toneel die met zijn Kora en met zijn zangstem ons behoorlijk in vervoering bracht. Heel fraai.

Fuse

Fuse

Na de pauze ging FUSE er flink tegen aan. Met een heel aantal erg mooie nummers, maar ook een drietal super goede Jazz nummers. Helemaal aan het einde was er nog ruimte voor een tweetal verzoeknummers en we kregen ook nog een toegift.

Live Video 1, Live Video 2 en Live Video Hammers.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...