TV Serie : Modus

Ik heb gisteren met Danielle de eerste drie afleveringen van het tweede seizoen van de serie Modus gezien. Deze serie werd in Nederland uitgezonden door NPO. In deze serie werden de hoofdrollen gespeeld door Melinda Kinnaman als Inger Johanne Vik, Henrik Norlén als Ingvar Nyman, Greg Wise als Warren Schifford, Kim Cattrall als Helen Tyler, Paprika Steen als Alva Roos, Johan Rabaeus als Harald Bohman, Samuel Fröler als Torbjörn Skoglund, Anja Lundqvist als Jessica Östlund, Lachele Carl als Lori Reed, Emilia Poma als Zoe Tyler, Martin Marquez als Hunter Russell, Sasha Behar als Raja Cooper en Billy Campbell als Dale Tyler.

Kim Cattrall speelt Helen Tyler, de eerste vrouwelijke president van de Verenigde Staten, die tijdens een staatsbezoek aan Stockholm op mysterieuze wijze verdwijnt. Inger Johanne (Melinda Kinnaman) en Ingvar (Henrik Norlén), die inmiddels samenwonen en hun eerste kind samen verwachten, ontdekken tijdens het onderzoek al snel dat ze door de machtsstrijd tussen Zweden en de VS niemand kunnen vertrouwen. Daarbij duiken ook nog pijnlijke geheimen uit het verleden van Inger Johanne op.

TV Serie : Modus

TV Serie : Modus

Ik vind dit een hele goede serie. Het verhaal is erg goed bedacht en wordt zeer goed uitgewerkt. De locatie, Stockholm in Zweden, is perfect gekozen. De muziek is fantastisch en de acteurs en actrices doen het ook zeer goed.

Wat ik bovendien heel erg goed vind is het feit dat de Zweedse karakters ook gespeeld worden door Zweedse acteurs en actrices, maar dat ook de Amerikaanse karakters gespeeld worden door Amerikaanse acteurs en actrices.

Ik weet dan ook zeker dat we de resterende vijf afleveringen met spoed gaan kijken.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...