Film : Jurassic World – Fallen Kingdom (2018)

Afgelopen Zaterdag heb ik met Danielle de film Jurassic World – Fallen Kingdom (2018) gezien. Deze film werd vertoond in de Kinepolis bioscoop te Zoetermeer. In deze film werden de hoofdrollen gespeeld door Chris Pratt als Owen Grady, Bryce Dallas Howard als Claire Dearing, Rafe Spall als Eli Mills, Justice Smith als Franklin Webb, Danielle Pineda als Zia Rodriguez, James Cromwell als Benjamin Lockwood, Toby Jones als Mr. Eversol, Ted Levine als Ken Wheatley, Jeff Goldblum als Ian Malcolm, BD Wong als Dr. Wu, Geraldine Chaplin als Iris, Isabella Sermon als Maisie Lockwood, Robert Emms als Tech Merc en Peter Jason als Senator Sherwood.

Er zijn vier jaar verstreken sinds het pretpark en luxe resort Jurassic World vernietigd werd door losgebroken dinosaurussen. Isla Nublar is nu verlaten door mensen en de overlevende dinosaurussen zorgen voor zichzelf in de jungles. Als de slapende vulkaan van het eiland weer tot leven komt, is het aan Owen Grady (Chris Pratt) en Claire Dearing (Bryce Dallas Howard) om een reddingsmissie te lanceren en de overgebleven dinosaurussen te redden van uitsterven. Owen wil Blue, zijn hoofdraptor die nog altijd vermist wordt, vinden. Claire heeft verder respect gevonden voor de wezens die ze nu haar voornaamste missie maakt. Als ze aankomen op het onstabiele eiland en de lava uit de lucht begint te vallen, legt de expeditie een samenzwering bloot die onze hele planeet zou kunnen veranderen naar een gevaarlijke wereldorde die al sinds de prehistorie niet meer gezien is.
FilmTotaal.nl

Film : Jurassic World - Fallen Kingdom (2018)

Film : Jurassic World – Fallen Kingdom (2018)

Na het zien van de films Jurassic Park, The Lost World : Jurassic Park, Jurassic Park III en Jurassic World wilde ik ook heel graag Jurassic World – Fallen Kingdom zien. Ik ben blij dat ik dit ook werkelijk gedaan heb.

Het verhaal is erg goed, maar de special effects zijn werkelijk verbluffend goed. De verschillende Dinosauriërs zijn werkelijk heel erg fraai gemaakt, maar ook zeker de vulkaanuitbarsting is erg goed gemaakt.

Aangezien de film eindigt met een behoorlijk open einde, verwacht ik nog een vervolg, dat ik dan ook heel graag ga kijken.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...