Concert : Gatecrash – Party Animals

Gisteravond ben ik met Danielle naar het concert Gatecrash – Party Animals geweest. Dit concert werd gegeven om het nieuwe album Party Animals van Gatecrash te promoten. Dit concert werd gegeven door Eric Vloeimans (Trompet), Jeroen van Vliet (Fender), Gulli Gudmundsson (Bass) en Jasper van Hulten (Drums) in de kleine zaal van het Stadstheater te Zoetermeer.

Concert : Gatecrasch - Party Animals

Concert : Gatecrasch – Party Animals

Vanaf januari tot begin april ga ik sinds lange tijd weer op tournee met Gatecrash. Het is inmiddels ruim 10 jaar geleden dat ik met Jeroen van Vliet (Fender), Gulli Gudmundsson (Bass) en Jasper van Hulten (Drums) dit elektrische avontuur aanging. En er is een nieuw ‘live’ album, sterker nog, een dubbel CD genaamd ‘Dit concert werd gegeven om het nieuwe album Party Animals’.

Concert : Gatecrasch - Party Animals

Concert : Gatecrasch – Party Animals

Wij vonden dit een heel goed concert. Wat een geweldige groep musici heeft Eric Vloeimans om zich heen verzameld in Gatecrash. Het geheel is een combinatie van Jazz en Fusion, maar eigenlijk gewoon heel erg goede muziek. Er wordt veel door heren geimproviseerd, maar dat is bijna niet te horen, want elk nummer klinkt gewoon als een goed gevorm geheel. Dit concert gaf ons een impuls om te kijken of we dit jaar wellicht toch naar North Sea Jazz kunnen gaan.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...