Film : Cobain (2018)

Vanmiddag heb ik de film Cobain (2018) gezien. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Bas Keizer als Cobain, Naomi Velissariou als Mia, Wim Opbrouck als Wickmayer, Dana Marineci als Adele, Cosmina Stratan als Jadwiga, Sofia Dossantos als Pitchou, Maria Kraakman als Pieternel, Maartje van de Wetering als Nora, Thomas Ryckewaert als Patrick, Ward Weemhoff als Klaas, Tamar van den Dop als Marja, Oscar van Woensel als Sieger, Jurre Otto als Abel, Tonko Bossen als David en Belinda van der Stoep als Dokter.

Cobain (Bas Keizer) probeert ervoor te zorgen dat zijn moeder (Naomi Velissariou) van haar zelfdestructieve levensstijl afstapt. Als ze dat weigert, neemt hij het heft in eigen handen.
FilmTotaal.nl

Film : Cobain (2018)

Film : Cobain (2018)

Ik vond dit een goede film. Een goed verhaal wordt goed uitgewerkt middels goede muziek en goede acteurs en actrices. De locaties zijn super, maar de verhaallijnen rondom de locaties zijn echt goed. Er wordt niet veel gesproken en als er al gesproken wordt, moet je zeer goed luisteren omdat er Belgische acteurs/actrices zijn, maar ook omdat er niet zo heel erg goed Engels gesproken wordt. Voor een Nederlandse film is deze film wel ok.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...