Film Concert : Harry Potter and the Chamber of Secrets

Afgelopen Zaterdag ben ik met Danielle naar Harry Potter in Concert geweest. Dit was een zogenaamd Film Concert en werd uitgevoerd door Rotterdams Philharmonisch Orkest in De Doelen te Rotterdam.

Eerst waren er de boeken van J.K. Rowling, die de wereld veroverden. Toen kwam de verfilming, die een enorme bioscoop-hit werd. En nu is de magie van Harry Potter™ ook in de concertzaal te beleven met Harry Potter and the Chamber of Secrets™ in Concert. Na het succes van de Europese première van Harry Potter and the Philosopher’s Stone™ In Concert keert ’s werelds bekendste en meest geliefde tovenaarsleerling terug naar Rotterdam. Op het doek vliegen auto’s, vechten bomen terug, en komt een mysterieuze huiself Harry waarschuwen aan het begin van het tweede jaar van zijn reis naar de tovenaarswereld. Beleef de magie van Harry Potter and the Chamber of Secrets live in de concertzaal met de betoverende muziek van filmcomponist John Williams en op het podium het voltallige Rotterdams Philharmonisch Orkest.

Film Concert : Harry Potter and The Chamber of Secrets In Concert

Film Concert : Harry Potter and The Chamber of Secrets In Concert

Wat een geweldige ervaring is dit zeg !!!

Film kijken in een concertzaal met een compleet orkest die de muziek verzorgt.

Het Rotterdams Philharmonisch Orkest speelt zo goed, dat je op een gegeven moment vergeet dat er een compleet orkest de muziek verzorgt.

De kaarten voor het volgende concert – Harry Potter and the Prisoner of Azkaban In Concert – zijn ook al gekocht.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...