Concert : OG3NE – Sweet Harmony Tour

Ik ben gisteravond bij het concert Sweet Harmony Tour geweest. Dit concert werd gegeven door OG3NE in de grote zaal van het Stadstheater te Zoetermeer.

Concert : OG3NE - Sweet Harmony Tour (Poster)

Concert : OG3NE – Sweet Harmony Tour (Poster)

In het theaterseizon 2019/2020 keren de dames van 0G3NE weer terug in het theater met hun gloednieuwe SWEET HARMONY TOUR. Tijdens de vorige theatertournee ‘Three Times a Lady’ wisten de zussen van OG3NE avond aan avond het publiek te betoveren met hun harmonieuze samenzang. Maar liefst honderd uitverkochte theaterconcerten waren het gevolg. Een sensationeel aantal en unieke prestatie welke de populariteit van deze succesformatie ondersteept. Jong en oud omarmen de ‘Ladies With The Golden Voices’.

Concert : OG3NE - Sweet Harmony Tour (Podium)

Concert : OG3NE – Sweet Harmony Tour (Podium)

Na de dames gezien te hebben op het Eurovisiesongfestival van 2017, was ik toch wel benieuwd toen dit concert aangekondigd werd. En wat zijn Amy, Shellery en Lisa goed zeg. Wat kunnen zij goed zingen en zelfs dansen. De samenzang van de drie dames is erg goed. Het enige mindere vond ik dat het volume erg hard stond, waardoor de muziek en de zang niet altijd helemaal helder was, maar voor de rest was het een fantastisch concert en een fantastische avond.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...