Toneelstuk : Fatal Attraction

Ik ben Afgelopen Dinsdag met Danielle naar het Theater Castellum in Alphen aan den Rijn geweest. Daar werd het toneelstuk Fatal Attraction opgevoerd, dat geproduceerd is door Dommelgraaf & Cornelissen. In dit toneelstuk worden de hoofdrollen gespeeld door als Daan, Loes Haverkort als Alex, Sytske van der Ster als Daan zijn vrouw, als Daan zijn schoonmoeder en Kevin Hassing als Daan zijn vriend.

Bloedstollende thriller over lust, obsessie en wraak naar de wereldberoemde film met Michael Douglas en Glenn Close. De spannendste avond uit en de beste waarschuwing tegen vreemdgaan. Een gewaarschuwd mens … !

Het leven van Daan (Matteo van der Grijn), een succesvolle advocaat, en zijn jonge gezin verandert drastisch na een spannend weekend met de prachtige Alex (Loes Haverkort). Daan denkt dat hij na z’n avontuurtje gewoon kan weglopen, maar Alex wenst niet genegeerd te worden. Ze achtervolgt Daan en zijn familie met angstaanjagende gevolgen.

Fatal Attraction

Fatal Attraction

Ik vind dit een heel onderhoudend toneelstuk. Het toneelstuk volgt de film zeer goed. Met behulp van een minimalistisch decor, zeer goede acteurs en actrices en goede muziek wordt het verhaal middels verschillende scene’s zeer goed verteld.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...