Film : Anatomy of a Fall (2023)

Vorige week heb ik de film Anatomy of a Fall (2023) gezien. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Sandra Hüller als Sandra Voyter, Swann Arlaud als Maître Vincent Renzi, Milo Machado Graner als Daniel, Antoine Reinartz als Avocat général, Samuel Theis als Samuel Maleski, Jehnny Beth als Marge Berger, Saadia Bentaïeb als Maître Nour Boudaoud, Camille Ruthterford als Zoé Solidor, Anne Rotger als Présidente du tribunal, Sophie Fillières als Monica, Messi als Le Chien, Julien Comte als Légiste, Pierre-François Garel als Juge Janvier, Savannah Rol als Gendarme / Sandra en Ilies Kadri als Gendarme / Samuel.

Sandra (Sandra Hüller), Samuel (Samuel Theis) en hun slechtziende zoon Daniel (Milo Machado Graner) wonen sinds een jaar in een afgelegen châlet in de Franse Alpen. Wanneer Samuel onder verdachte omstandigheden dood wordt aangetroffen, wordt Sandra aangeklaagd. Want was zijn val een noodlottig ongeluk, zelfmoord of is hij door zijn echtgenote geduwd? In de rechtszaak die volgt wordt hun relatie tot op de pijnlijkste details ontleed.
FilmTotaal.nl

Film : Anatomy of a Fall (2023)

Film : Anatomy of a Fall (2023)

Ik vond dit een goede film. Het verhaal is zeer goed opgezet en gedurende de hele film weet je eigenlijk niet wat je moet geloven en dus is het einde op zich best onverwachts, maar ook zeer goed.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...