Film : Zomervacht (2023)

Vorige week heb ik de film Zomervacht (2023) gezien. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Jarne Heylen als Brian, Joël in ’t Veld als Lucien, Micha Hulshof als Maurice, Valenthijn Dhaenens als Emiel, Isabelle Kanfando als Salma, Nazmiye Oral als Emine, Manou Kersting als Jan, Damiaan De Schrijver als Bruine Henrie en Mike Reus als Santos.

Tijdens een broeierige zomervakantie zit Brian (Jarne Heylen) opgescheept met de zorg van zijn zwaar verstandelijk gehandicapte broer Lucien (Joël in ’t Veld). Maar hoe zorg je voor iemand als je niet weet wat hij nodig heeft? Hoe maak je de juiste keuzes als je nog zoveel te ontdekken hebt?
FilmTotaal.nl

Film : Zomervacht (2023)

Film : Zomervacht (2023)

Ik vond dit een indrukwekkende film. Het verhaal wordt goed verteld middels goede acteurs en actrices, goed gekozen locaties en goede muziek. De film geeft je een goed gevoel hoe het moet zijn om als jonge jongen de zorg voor je zwaar verstandelijk gehandicapte broer op te moeten nemen. De gevoelens die Brian heeft worden zeer goed vertolkt door Jarne Heylen.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...