Film : Avatar – The Way of Water (2022)

Gisteren heb ik samen met Danielle de film Avatar – The Way of Water (2022) gezien in Pathé Scheveningen te Scheveningen. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Sam Worthington als Jake, Zoe Saldaña als Neytiri, Sigourney Weaver als Kiri, Stephen Lang als Quaritch, Kate Winslet als Ronal, Cliff Curtis als Tonowari, Joel David Moore als Norm, CCH Pounder als Mo’at, Edie Falco als General Ardmore, Brendan Cowell als Scoresby, Jemaine Clement als Dr. Garvin, Jamie Flatters als Neteyam, Britain Dalton als Lo’ak, Trinity Jo-Li Bliss als Tuk en Jack Champion als Spider.

Avatar: The Way of Water’ speelt zich meer dan tien jaar na de gebeurtenissen van de eerste film af. De film vertelt het verhaal van de familie Sully; Jake ( Sam Worthington), Neytiri (Zoe Saldaña) en hun kinderen. We zien de problemen die hen achtervolgen, de moeite die ze doen om elkaar te beschermen, de gevechten die ze voeren om in leven te blijven en de tragedies die ze doorstaan.
FilmTotaal.nl

Film : Avatar - The Way of Water (2022)

Nadat wij in 2009 Avatar in de bioscoop hadden gezien, wilden wij ook graag Avatar – The Way of Water zien. Wat is dit een goede film zeg. Het verhaal is heel erg goed bedacht en wordt heel erg goed uitgewerkt middels live action scene’s, goed vermengd met computer gegenereerde animatie.

In de bioscoop is zo een film dan ook nog eens heel erg indrukwekkend, zeker met zo een groot scherm en heel erg goed geluid. In dit geval keken wij de film ook nog eens in 4DX en in 3D. Ik vond dit een geweldige ervaring. De stoel die op en neer en van links naar rechts bewoog, licht-, lucht- en weereffecten. Ook luchteffecten bij je benen en voeten en af en toe een por in je rug. Echt alsof je echt in de film bent. Alleen jammer dat af en toe de effecten niet goed te koppelen waren aan de actie op het scherm, maar wel heel erg gaaf om mee te maken.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...