TV Serie : Undeniable

Gisteren heb ik een aflevering gezien van de serie Undeniable. Deze serie wordt in Nederland uitgezonden door KRO/NCRV in het kader van KRO Detectives. In deze serie worden de hoofdrollen gespeeld door Peter Firth als Andrew Rawlins, Claire Goose als Jane Phillips, Christine Bottomley als Emma Rawlins, Pippa Haywood als DI Alison Hall, Robert Pugh als Pete, Felix Scott als Rob en Alisha Kelly als Young Annie.

Het verhaal gaat over Jane (Claire Goose), die zwanger is van haar tweede kind. Ze draagt nog steeds de mentale littekens met zich mee van die ene noodlottige dag van 23 jaar geleden. Tijdens een bezoek aan het plaatselijke ziekenhuis wordt Jane plotseling geconfronteerd met een man van wie ze zeker is dat hij haar moeder heeft vermoord. De persoon die zij bedoelt is Andrew Rawlings (Peter Firth), een vooraanstaande consulent oncologie in dienst van de kliniek.

Undeniable

Undeniable

Ik vind het verhaal voor deze mini serie heel goed geschreven en nog veel beter uitgewerkt. Mooie locaties, goede muziek en zeer goede acteurs maken van deze serie een serie die je direct volledig kijkt, ook al zijn de twee afleveringen bij elkaar ruim twee uur aan materiaal.

Juist ook het feit dat na een stamceltransplantatie (beenmergtransplantatie) de ontvanger zijn/haar DNA wijzigt, zodat hij/zij bij een DNA-onderzoek andere DNA-kenmerken in zijn bloed heeft dan in de rest van zijn lichaam is een feit dat goed is overgenomen in deze serie.


Series die ik al gezien heb ik het kader van KRO Detectives:

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...