Film Concert : Star Wars – The Force Awakens

Gistermiddag heb ik samen met Oscar, Monica en Danielle de film Star Wars: The Force Awakens – Live in Concert in het Concertgebouw te Amsterdam gezien. De muziek in deze film werd live gespeeld door het Residentie Orkest, onder leiding van Dirk Brossé.

Het is een van de grote zomersuccessen in Het Concertgebouw: onze geweldige tocht door ‘a galaxy far, far away’. Na het succes van voorgaande jaren hoort en ziet u Star Wars: The Force Awakens in de zomer van 2023. De geweldige soundtrack wordt live gespeeld door het Residentie Orkest. Dirk Brossé dirigeert.

Film Concert : Star Wars - The Force Awakens (Vooraf)

Film Concert : Star Wars – The Force Awakens (Vooraf)

Na het zien van Star Wars – A New Hope, Star Wars – The Empire Strikes Back en Star Wars – The Return of the Jedi, wilden wij ook graag Star Wars – The Force Awakens zien.

Film Concert : Star Wars - The Force Awakens (Achteraf)

Film Concert : Star Wars – The Force Awakens (Achteraf)

En wat een spektakel was het weer … Een film die wij nog niet eerder gezien hadden, Episode 7. Een orkest dat samen een heel groot volume qua geluid kan opwekken. Een dirigent die dit gewoon heel goed doet. Samen genoeg ingrediënten voor een hele fijne middag. Zo goed zelfs dat wij al gesproken hebben over een volgende keer.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...