Film : Das Lehrerzimmer (2024)

Gisteren heb ik de film Das Lehrerzimmer (2024) gezien. Deze film werd vertoond door Filmhuis Cameo Zoetermeer in de kleine zaal van het Stadstheater te Zoetermeer. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Leonie Benesch als Carla Nowak, Anne-Kathrin Gummich als Dr. Bettina Böhm, Rafael Stachowiak als Milosz Dudek, Michael Klammer als Thomas Liebenwerda, Eva Löbau als Friederike Kuhn, Kathrin Wehlisch als Lore Semnik, Sarah Bauerett als Vanessa König, Canan Suvatlar als Mariam Irfan, Kersten Reimann als Mr. Stalmann, Henriette Sievers als Teacher With Coffee, Benjamin Bishop als Tim Boyle, Leonard Stettnisch als Oskar Kuhn, Oskar Zickur als Lukas, Elsa Krieger als Hatice en Vincent Stachowiak als Tom.

Wanneer er sprake lijkt te zijn van diefstal op een middelbare school, neemt de directie ingrijpende maatregelen om de dader te vinden. Lerares Carla Nowak (Leonie Benesch) werkt sinds kort als docent op de school en zet vraagtekens bij deze aanpak. Als ze zelf ontdekt wie de vermeende dader is, zet ze iets in gang wat ook grote gevolgen heeft voor zichzelf. Hoe ver ga je voor de waarheid?
FilmTotaal.nl

Film : Das Lehrerzimmer (2024)

Film : Das Lehrerzimmer (2024)

Ik vond dit een goede film. De film laat goed zien wat de impact van een keuze op jezelf en op je omgeving kan zijn. Heel sterk geacteerd door de hoofdrolspeelster en de diverse kinderen. Het enige jammere van de film is dat het verhaal niet echt afgemaakt wordt, maar dat zet misschien de deur open voor een vervolg. Wie weet …

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...