Boek : Lee Child – Blauwe Maan

Van het weekend heb ik het boek “Blauwe Maan” uitgelezen. Dit boek is een boek in de serie over Jack Reacher. Dit boek is geschreven door Lee Child.

ack Reacher zit in een Greyhoundbus en kijkt naar een slapende oudere man die een dikke envelop met contant geld uit zijn zak heeft hangen. Wanneer een overvaller een poging waagt, schiet Reacher te hulp. De oude man is hem dankbaar maar weigert Reachers aanbod om hem thuis te brengen. Hij is kwetsbaar, bang en zit duidelijk in grote problemen. Elders in de stad strijden twee meedogenloze, rivaliserende criminele bendes om de macht. Hebben ze de controle over de oude man en diens leven? Zal Reacher toekijken en slechte dingen laten gebeuren? Of kan hij de situatie zo beïnvloeden dat die in ieders voordeel is?

Boek : Lee Child - Blauwe Maan

Boek : Lee Child – Blauwe Maan

Nadat ik “Verleden Tijd” had gelezen, wilde ik ook heel graag “Blauwe Maan” lezen. Ik heb voordat ik deze blog ging schrijven nog even wat reviews opgezocht op onder ander Bol.com en ik moet zeggen dat ik het wel eens ben met de meeste reviews.

Het verhaal is redelijk ongeloofwaardig opgezet en voor je het weet vliegen de lijken je om de oren. Één man alleen en dan zoveel lijken … Op het einde gaat de hoofdpersoon in ieder geval niet in zijn eentje op het doel af, maar dan is het kwaad al geschied en vind je het verhaal niet meer geloofwaardig. Jammer, want er had wel potentie in gezeten.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...