Film : Scrapper (2023)

Gisteren heb ik de film Scrapper (2023) gezien. Deze film werd vertoond door Filmhuis Cameo Zoetermeer in de kleine zaal van het Stadstheater te Zoetermeer. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Lola Campbell als Georgie, Harris Dickinson als Jason, Alin Uzun als Ali, Cary Crankson als Mr. Barrowclough, Carys Bowkett als Emily, Ambreen Razia als Zeph, Ayokunle Oyesanwo als Kuni, Ayobami Oyesabwo als Bami, Ayooluwa Oyesanwo als Luwa, Freya Bell als Layla, Jessica Fostekew als Sian, Asheq Akhtar als Youseff, Joshua Frater-Loughlin als Josh, Aysa Uzun als Ali’s Little Sister #1 en Ezel Uzin als Ali’s Little Sister #2.

De twaalfjarige Georgie (Lola Campbell) woont alleen sinds de dood van haar geliefde moeder en vult de flat die ze deelden met haar eigen speciale magie. Maar wanneer haar afwezige vader Jason (Harris Dickinson) uit het niets opduikt, wordt ze gedwongen de realiteit onder ogen te zien.
FilmTotaal.nl

Film : Scrapper (2023)

Film : Scrapper (2023)

Ik vond dit een hele goede film. Het verhaal laat goed zien hoe een twaalfjarige zichzelf kan opvoeden, maar toch nog wel iemand nodig heeft. Lola Campbell is heel erg goed als Georgie en geeft heel goed invulling aan het karakter.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...