Film : Rocco & Sjuul (2023)

Gisteren heb ik de film Rocco & Sjuul (2023) gezien. Deze film werd vertoond door Filmhuis Cameo Zoetermeer in de kleine zaal van het Stadstheater te Zoetermeer. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Beppie Melissen als Sjuul, Sabri Saad El-Hamus als Rocco, Anniek Pheifer als Marja, Jules Croiset als Walther, Ingeborg Elzevier als Door, Nazmiye Oral als Selma, Johanna Hagen als Sas, Casper Fillipini als Timo, Mamoun Elyounoussi als Domenico Fathi, Pim Vosmaer als Wesley, Cécilia Vos als Melissa, Mingus Claessen als Bob, Tamara Markus als Gipsverpleegkundige en Amin Angoud als Kennis van Rocco.

Voor mantelzorgster en oma Sjuul (Beppie Melissen) gaat het leven zijn gangetje totdat ze haar jeugdliefde weer ontmoet, de avontuurlijke en flamboyante Rocco (Sabri Saad El-Hamus) met wie ze vroeger heeft gedanst. Hun opbloeiende verliefdheid zorgt voor onenigheid in de families. Durven Rocco en Sjuul tot ontevredenheid van hun omgeving toch voor elkaar te kiezen? Is het ooit te laat om opnieuw te beginnen?
FilmTotaal.nl

Film : Rocco & Sjuul (2023)

Film : Rocco & Sjuul (2023)

Ik vond dit een hele goede Nederlandse film. Het verhaal was goed bedacht en werd zeer goed uitgwerkt middels goede acteurs en actrices, goed gekozen locaties en hele goede muziek. Verder was het acteren echt top, want nergens kreeg ik kromme tenen omdat iemand niet kon acteren of aan het over acteren was. Een heerlijke romantische film die laat zien dat er altijd wel tijd is voor liefde.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...