Film : Greenland (2020)

Gisteren heb ik de film Greenland (2020) gezien. Deze film is in Nederland te streamen bij Prime Video. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Gerard Butler als John Garrity, Morena Baccarin als Allison Garrity, Roger Dale Floyd als Nathan Garrity, Scott Glenn als Dale, Randal Gonzalez als Bobby, Rick Pasqualone als National News Anchor, Nicola Lambo als Morning Show Host, Alan Pietruszweski als Morning Show Host, Scott Poythress als Kenny, Claire Bronson als Debra Jones, Madison Johnson als Elle Jones, Gary Weeks als Ed Pruitt, Tracey Bonner als Peggy Pruit, Merrin Dungey als Major Breen en Brandon Miller als Security Forces Sergeant.

In de actiefilm ‘Greenland’ staat de wereld voor een nieuwe verwoestende natuurramp. We zien hoe een gezin, met vader John Garrity (Gerard Butler) en moeder Allison Garrity (Morena Baccarin) en twee kinderen, de ramp moet zien te overleven. In een race tegen de klok proberen ze een bunker te vinden waar ze kunnen schuilen. Maar ze zijn niet de enige die dat willen in alle paniek en chaos.
FilmTotaal.nl

Film : Greenland (2020)

Film : Greenland (2020)

Ik vind dit een heel erg indrukwekkende film. Vanaf het allereerste moment zit je gewoon direct in de film en wil je de film in één keer uit kijken. Het verhaal is heel erg goed bedacht en wordt zeer goed uitgewerkt middels, vooraal aan het begin dan, hele kleine special effects die niet verstorend zijn voor het vertellen van het verhaal. Daarna wordt het verhaal opgebouwd en leef je gewoon heel erg mee met de hoofdpersonen omdat deze film heel erg goed het menselijke aspect tijdens grote rampen laten zien. Het einde van de film vind ik persoonlijk iets minder sterk als de rest van de film, maar over het algemeen is dit wel een aanrader voor liefhebbers van het rampen genre.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...