Musical : As it is in heaven

Gisteren ben ik naar de musical As it is in heaven geweest. Deze musical werd opgevoerd door gemeenteleden van de Protestantse Wijkgemeente Zoetermeer-Noord in de Ichthuskerk te Zoetermeer. Mijn vrouw Danielle zat in de band die de muzikale omlijsting verzorgde.

Een internationaal beroemd dirigent wordt gedwongen zijn leven te overdenken nadat hij in stort. Hij verhuist noodzakelijkerwijs terug naar zijn rustige geboorteplaatsje in Norrland, in het noorden van Zweden. Daar komt hij in aanraking met het plaatselijke koor en hij besluit zich hiermee te bemoeien. Zijn leven en dat van de andere bewoners van het dorpje zullen nooit meer hetzelfde zijn …

Musical : As it is in heaven

Musical : As it is in heaven

Ik vond dit een hele leuke musical. Het is fijn om te zien dat een groep amateurs zo heel erg vol vuur bezig is met de uitvoering van een musical. Daarbij komt dan nog dat er verschillende acteurs en actrices waren die echt wel goed konden zingen. Het verhaal van de musical vond ik dusdanig goed, dat ik toch zeker de film nog een keer wil zien.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...