Film : Redbad (2018)

Ik heb gisteren de film Redbad (2018) gezien. Deze film werd in Nederland door NPO als serie uitgezonden. In deze film werden de hoofdrollen gespeeld door Gijs Naber als Redbad, Lisa Smit als Fenne, Huub Stapel als Aldigisl, Derek de Lint als Eibert, Aus Greidanus als Odulf, Peter Faber als Sibod, Marieke Heebink als Alemke, Sierd Jan van der Meulen als Baby Poppo, Mike Weerts als Scout, Jack Wouterse als Willibrord, Tibo Vandenborre als Charles Martel, Daphne Wellens als Trude, Pieter Embrechts als General Focard, Søren Malling als Wiglek en Morten Rose als Gund.

In 754 na Christus wordt de monnik Bonifatius bij Dokkum gedood, volgens geschiedenisbronnen door barbaarse krijgers. Is hij inderdaad in koelen bloeden vermoord door een stel bloeddorstige wilden, of is dat alleen de christelijke versie van de geschiedenis?

Film : Redbad (2018)

Film : Redbad (2018)

Ik vind dit wel een aardige film. Het verhaal is redelijk bedacht en wordt wel goed uitgewerkt middels goede muziek en heel goed gekozen locaties. De vecht scene´s zijn goed, maar sommige special effects zijn beroerd. Niet alle acteurs en actrices zijn heel goed, maar een groot gedeelte toch wel en dat maakt deze film dan toch wel aardig om te zien.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...