Musical : Charley de Musical

Ik ben gisteren met mijn moeder naar Charley de Musical geweest. Deze musical werd geproduceerd door Jon van Eerd’s Pretpakhuis en opgevoerd in de grote zaal van Stadstheater te Zoetermeer. In deze musical werden de hoofdrollen gespeeld door Vera Mann als Donna Lucia d’Alvadorez, Jon van Eerd als Charley, Anne-Mieke Ruyten als Ella van Vlissingen, Jonathan Demoor als Anton van Aerdenhout, Laus Steenbeeke als Kolonel van Aerdenhout, Job Bovelander als Lodewijk van Blaericum, Aimée de Pater als Eline Heemstede, Hugo Haenen als Olivier Heemstede en Priscilla Knetemann als Celine Heemstede.

Als Charley (Jon van Eerd) gedwongen wordt zich voor te doen als een charmante tante, om twee jonge verliefde stellen uit de brand te helpen, komt hij er al snel achter dat hij niet echt voor vrouw in de wieg is gelegd. Zeker niet als de twee vaders hun oogje op hem … pardon … háár laten vallen. En als het nog niet nog erger kon, arriveert zijn lang verloren liefde Ella (Anne-Mieke Ruyten) met de échte tante (Vera Mann)!

Musical : Charley de Musical

Musical : Charley de Musical

Wij vonden dit een hele leuke musical. Het leek wel een klucht voorzien van veel muziek, zang en dans. De hele avond bleven wij lachen. Jon van Eerd was als vanouds weer heel erg goed bezig.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...