Whisky in Leiden 2019

Gisteren ben ik met Robert, Monique en Herman naar Whisky in Leiden geweest. Dit is een Whisky festival georganiseerd door De Druiventuin en WhiskySite.nl. Dit festival werd gehouden in de Pieterskerk te Leiden.

Whisky in Leiden 2019

Whisky in Leiden 2019

Gedurende dit festival hebben wij de onderstaande Whisky’s geproefd:

Na het bezoeken van het festival in 2018, 2017, 2016, 2015, 2014, 2013 en 2012 (maar heb ik geen verslag van) wilde ik ook weer heel graag de 2019 editie van het festival gaan. Van te voren had ik een lijstje opgesteld van voor mij nieuwe Whisky’s, die ik gisteren samen met Robert, Monique en Herman geproefd heb.

Het was wat ons betreft weer een goed festival, met twee minpunten. Het eerste minpunt was dat het erg lang duurde voordat de gratis broodjes verschenen, maar toen ze eenmaal verschenen, bleven ze maar komen, dus dat was wel weer goed. Het tweede minpunt was dat de laatste ronde om 16:15 uur aangekondigd werd, maar door niemand gehoord was, waardoor wij een gedeelte van het programma niet hebben kunnen uitvoeren. De dranken en Whisky’s die wij geproefd hadden, waren erg divers en erg lekker. Vooraf leek het dat er veel betaalde Whisky’s zouden zijn, maar dat viel gistermiddag heel erg mee.

De verrassing van het festival was voor ons toch wel de 18yo. Deze Whisky zat boordevol geur, smaak en finish.

Bekijk ook het fotoalbum (Jan Valk Fotografie) op Facebook en de video (Whisky Tips) op YouTube.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...