Musical : Mama Mia

Ik ben gisteren met Fabienne, Lisenka en Danielle naar de musical Stage Entertainment geweest. Deze musical werd geproduceerd door Stage Entertainment en gespeeld in het Beatrix Theater te Utrecht. In deze musical werden de hoofdrollen gespeeld door Antje Monteiro als Donna, Jolijn Henneman als Sophie, Anouk van Nes als Tanja, Hilke Bierman als Roos, Kaj van der Voort als Sky, Dieter Troubleyn als Sam, Zjon Smaal als Harrie, Emiel de Jong als Bart, Myrthe Boerebach als Ellie en Sky Lemmer als Lisa.

Een moeder. Een dochter. Drie mogelijke vaders.
Dochter Sophie (Jolijn Henneman) staat op het punt te trouwen, terwijl haar moeder (Antje Monteiro) op een mooi Grieks eiland met haar bruisende verleden wordt geconfronteerd door een ontmoeting met drie voormalige liefdes (Dieter Troubleyn, Zjon Smaal en Emiel de Jong). Sophie, die door haar echte vader ‘weggegeven’ wil worden, probeert uit te vinden wie van de drie mannen dat is.

Musical : Mama Mia

Musical : Mama Mia

Ik vond dit een hele leuke en goede musical. Met heel veel muziek van Abba, wel in het Nederlands gezongen wat het af en toe wel een beetje raar maakte, was dit toch wel fijn om naar te kijken. Ook de verschillende castleden waren zeer goed bezig. Het decor was simpel, maar heel erg doeltreffend.

Voor dit soort muscials kan je mij altijd porren.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...