Film : True Grit (2010)

Ik heb gisteren de film True Grit (2010) gezien. In deze film werden de hoofdrollen gespeeld door Jeff Bridges als Rooster Cogburn, Hailee Steinfeld als Mattie Ross, Matt Damon als LaBoeuf, Josh Brolin\ als Tom Chaney, Barry Pepper als Lucky Ned Pepper, Dakin Matthews als Col. Stonehill, Jarlath Conroy als Undertaker, Paul Rae als Emmett Quincy, Domhnall Gleeson als Moon (The Kid), Elizabeth Marvel als 40-Year-Old-Mattie, Roy Lee Jones als Yarnell, Ed Corbin als Bear Man, Leon Russom als Sheriff, Bruce Green als Harold Parmalee en Candyce Hinkle als Boarding House Landlady.

De film handelt over het veertienjarig meisje Mattie Ross (Hailee Steinfeld) dat een U.S. Marshall – de altijd dronken en verbeten Rooster Cogburn (Jeff Bridges) – inhuurt om de moordenaar Tom Chaney (Josh Brolin\) van haar vader te vinden. Onderweg krijgen ze gezelschap van de onervaren Texas Ranger LaBoeuf (Matt Damon).
FilmTotaal.nl

True Grit (2010)

True Grit (2010)

Deze film is gebaseerd op het boek True Grit, geschreven door Charles Portis, en geregisseerd door de Coen Brothers.

Ik vind deze film erg goed. Het verhaal is heel erg goed en wordt zeer goed uitgewerkt met behulp van hele goede locaties, goede muziek en hele goede acteurs en actrices. Nergens is het over the top, maar continue is het gewoon precies goed. De verschillende actie scene’s zijn erg hard en verklaren wel waarom deze film aangeraden wordt voor 16 jaar en ouder.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...