Musical : The Lion King

Afgelopen Zaterdag ben met mijn Moeder en Danielle naar de musical The Lion King geweest. Deze musical is geproduceerd door Stage Entertainment en werd opgevoerd in het AFAS Circustheater te Scheveningen. In deze musical werden de hoofdrollen gespeeld door Gugwana Dlamini als Rafiki, Jorrit Ruijs als Scar, David Goncalves als Mufasa, Gaika Aikman als Nala, Naidjim Severina als Simba, Barry Beijer als Zazu, Steve Beirnaert als Timon, Kobe van Herwegen als Pumbaa, Juliann Ubbergen als Banzai, Naomi Webster als Shenzi en Maarten Smeele als Ed.

Afrika ontwaakt. Een nieuwe dag. Een nieuw leven. Welkom in het rijk van The Lion King. Diep in dit kloppende hart van Afrika ligt het grillige pad naar volwassenheid. Voor de pasgeboren leeuwenwelp Simba is de ‘circle of life’ zojuist begonnen. Een adembenemend verhaal over hoop, avontuur, moed en liefde. Volg Simba tijdens zijn gevaarlijke reis en beleef hoe een kleine leeuw uitgroeit tot machtige koning.

Musical : The Lion King

Musical : The Lion King

Ik vind dit weer een hele goede musical. Het verhaal is uiteraard erg goed omdat het gebaseerd is op Disney’s The Lion King.

De musical wordt zeer goed neergezet met hele mooie muziek, supergave decors en erg fraaie kostuums voor de verschillende acteurs en actrices. De openingsscene is er één die je niet licht zal vergeten, omdat die zo massaal is opgezet en zo goed is vorm gegeven, dat deze echt fantastisch is.


Danielle en ik geven mijn Moeder altijd een grote musical voor haar verjaardag. Onderstaand een lijstje van musicals die wij al gezien hebben.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...