Musical : Beauty and the Beast

Zaterdag 18 Juni ben ik met Moeder en Danielle naar de musical Beauty and The Beast geweest. Deze musical is geproduceerd door Stage Entertainment en werd opgevoerd in het AFAS Circustheater te Scheveningen. In deze musical werden de hoofdrollen gespeeld door Anouk Maas als Belle, Edwin Jonker als Beest, Marcel Visscher als Gaston, Tony Neef als Lumiére, Loeki Knol als Mevrouw Pot, Jorge Verkroost als Lefou, Hugo Haenen als Maurice, Loïs van de Ven als Babette, Saskia Schaefer als La Commodia en Armand Pol als Tickens.

Laat je veroveren door de spectaculaire en ontroerend mooie musical Disney’s Beauty and The Beast! Het AFAS Circustheater Scheveningen is het decor voor deze adembenemende voorstelling. Gebaseerd op het wereldberoemde verhaal over de kracht van ware liefde en de zoektocht naar innerlijke schoonheid. Beleef de magie in het mooiste theater van Nederland.

Musical : Disney's Beauty and the Beast

Musical : Disney’s Beauty and the Beast

Ik vind dit een hele goede musical. Het verhaal is bekend, de musical is zelfs al een tijdje terug uitgevoerd, maar dan met andere acteurs en actrices. Deze uitvoering is echter bijzonder te noemen door het schitterdende decor dat erg goed gemaakt is, maar ook erg goed gebruikt wordt om de verschillende scene wisselingen te verzorgen.

Ik ben toch wel erg onder de indruk van de Nederlandse kwaliteit van musicals. Ik heb ook het idee dat de kwaliteit steeds maar beter wordt.

Onderstaand een lijst van andere musicals die ik al bezocht heb.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...