Theaterconcert : Danny Very – Between the Dark and Daylight (reprise)

Ik ben gisteren met Monica, Oscar en Danielle naar het concert Between the Dark and Daylight (reprise) in het Stadstheater te Zoetermeer geweest. Dit concert werd gegeven door Danny Vera (Zang en Gitaar), Rob de Groot (Leadgitaar), Eric Swinkels (Toetsen), Almer Kaasschieter (Basgitaar, Contrabas) en Gert-Jan Zegel (Drums).

Between the Dark & Daylight duidt het veelzijdige repertoire van Danny Vera aan, met zowel nummers die gaan over de donkere als de lichte kant van het leven. Naast zijn eigen muziek zal Danny ook nummers spelen van de grootmeesters die hem hebben geïnspireerd. Het mooie art-deco décor maakt de beleving compleet en brengt de bezoeker terug naar vervlogen tijden.

Danny Vera - Between the Dark and Daylight (reprise)

Danny Vera – Between the Dark and Daylight (reprise)

Nadat wij twee jaar geleden naar The New Black & White Tour 2015-2016 waren geweest, was er geen twijfel, we moesten naar Between the Dark and Daylight. Wij zijn niet teleurgesteld.

Wat blijft Danny Vera toch een goede zanger en wat heeft hij een geweldige stem en wat kan hij goed gitaar spelen. Zijn uitstraling als hij staat te zingen en te spelen is die van iemand die echt geniet van wat hij doet en veel plezier heeft in wat hij doet en dat brengt hij over op zijn publiek. De verhalen tussendoor waren leuk en ontroerend en zetten je ook aan tot nadenken over bepaalde zaken.

De band – Rob de Groot, Eric Swinkels, Almer Kaasschieter en Gert-Jan Zegel – was wederom erg fantastisch. Je zag aan ze dat ze met erg veel plezier aan het spelen waren en ze waren bovendien erg goed op elkaar en op Danny Vera ingespeeld. De kwaliteit van de muziek die door de band gespeeld werd was zeer hoog en dat verhoogde de sfeer op de avond zelf. De crew was zeer relaxed en werkte zeer snel.

Het concert liep een half uur uit en er werd ook nog een toegift gegeven van vijftien minuten in de lounge van het theater en dat was gewoonweg fantastisch. Dit was weer een zeer goed concert en wij hebben dan ook heel erg genoten.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...