Toneelstuk : Orkater/Sir Duke – Guilty Until Proven

Ik ben gisteren naar het toneelstuk Guilty Until Proven geweest. Deze voorstelling werd gespeeld door Orkater in Theater Ins Blau te Leiden. In dit toneelstuk werden de hoordrollen gespeeld door Gery Mendes als Sharif, Francesca Pichel als Menske, Dionne Verwey als Reina, Patsy Kroonenberg als Maya en Abdelkarim el Baz als Walid.

Wie bepaalt wanneer iemand schuldig is? De publieke opinie, de media, de rechter of laat je je leiden door je eigen perspectief? En wat maakt schuldig, de trekker overhalen of de kogels laten slingeren?

Na afloop van een schoolfeest wordt in een gymzaal een lijk gevonden. In moordend tempo worden de onderlinge verhoudingen tussen de aanwezigen op scherp gezet. Wie kan voor het ochtendlicht zijn onschuld bewijzen of zich van zijn schuld ontdoen?

Toneelstuk : Orkater/Sir Duke - Guilty Until Proven

Toneelstuk : Orkater/Sir Duke – Guilty Until Proven

Ik vond dit een heel goed toneelstuk. Het verhaal was zeer goed bedacht en werd erg goed uitgewerkt. Een mooie combinatie van toneelspel en muziek, maar zeker ook de zeer bevlogen acteurs/musici maakten dit stuk heel erg fijn om naar te kijken, naar te luisteren en van te genieten. Ook het Theater Ins Blau is een heel mooi theater.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...