Toneelstuk : Vastgoed B.V.

Afgelopen Vrijdagavond ben ik met Danielle naar het toneelstuk Vastgoed B.V. geweest. Dit toneelstuk werd geproduceerd door KemnaSenf en werd uitgevoerd in het Stadstheater te Zoetermeer. In dit toneelstuk werden de hoofdrollen gespeeld door Huub Stapel, Jörgen Raymann, Frederik Brom, Daniel Cornelissen, Jelle de Jong en Anton de Bies.

Vastgoed B.V. is de Nederlandstalige bewerking van David Mamet’s verfilmde klassieker Glengarry Glen Ross en gaat over een makelaarskantoor vol testosteron. Waar resultaten, bonussen en geslaagde deals vele malen belangrijker zijn dan gunnen, vertrouwen en samenwerken. Het noodlijdende kantoor heeft een simpele maar harde oplossing om uit de rode cijfers te komen. De twee beste verkopers kunnen blijven, de twee slechtste worden ontslagen: eten of gegeten worden! Tijd om te laten zien wie het in zich heeft zich te mogen kronen tot ‘beste verkoper’.

Toneelstuk : Vastgoed B.V.

Toneelstuk : Vastgoed B.V.

Ik vond dit een heel goed toneelstuk. De dialogen waren zeer scherp en zeer goed vertaald naar het Nederlands. Ondanks dat het decor erg minimalistisch was, was dit echt een hele geslaagde avond.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...